Moje barevná kuchyně
Jídlo miluju a blog jsem si založila hlavně proto, že jsem chtěla najít cestu, jak jíst zdravě, chutně, žít aktivní život ve zdraví a mé oblíbené recepty předávat touto cestou dál.Najdete tady spoustu "barevných" jídel, ale také pár receptů z klasick
Maďarská kuchařka
A co ty různé druhy masa pečené na roštu nebo na rožni nebo plátky hovězího masa, pečeného nad žárem rozpáleného uhlí, které jsou starou specialitou maďarské kuchyně, stravitelnou i pro slabší žaludky. Silnějšího žaludku je třeba pro jelita a klobásy
Zájezdní hostinec U Jiskrů - ELEGANCE TRADIČNÍ KUCHYNĚ
Po cestě z Písku do Strakonic se zastavte v novém hostinci od rodiny Jiskrů. Cíl pro všechny kdo rádi tradiční kuchyni v moderním.
Krouhac zeli - Vyhledávání na
Krouhač zelí s třemi břity a šuplíkem se skvěle hodí do každé kuchyně. Nemusíte však krouhat pouze zelí. Skvěle s ním nakrájíte také různou zeleninu, jako například mrkev, celer či okurky na salát. ... Tento dřevěný krouhač na zelí má 3 břity a je vh
Domácí kimči |
V míse smíchejte zelí s jarní cibulkou, zázvorem, česnekem, chilli kořením, cukrem a zbývající solí. Přeneste do sterilizované 2 litrové sklenice a zalijte odloženým lákem, aby zelí bylo ponořené. Část zbývajícího nálevu nalijte do plastového sáčku,
Vyzkoušejte nové recepty z vietnamské kuchyně | Recepty na ...
Vietnamská kuchyně zažívá v Čechách obrovský boom a v různých bistrech a restauracích lze narazit už na poměrně autentické pokrmy. Tento kout Asie nabízí jídla lehká, plná čerstvé zeleniny a bylinek, a především výtečných chutí.
Prodejna -
Naše prodejna se nachází v Budeničkách čp. 37. Pro zobrazení mapy klikněte ZDE. Prodejna je otevřena po celý rok s vyjímkou dovolené.
Jak uvařit zelí? | Receptář
Úprava zelí je různá. Záleží na tom, zda budeme vařit zelí kysané nebo čerstvou hlávku. Nejčastěji vaříme zelí k masovým pokrmům jako přílohu. Návod jak uvařit zelí Vám přinášíme v těchto ověřených…
Dušené červené zelí - - On-line kuchařka
Na másle osmažíme cibuli, ke konci přidáme cukr (já dávám třtinový), opražíme a potom přidáme nakrouhané zelí. Dusíme na másle, na mírném ohni pod pokličkou za občasného míchání asi 20 minut.
Krouhárna zelí - zahradnictví - Ondřej Plechatý
V současné době hospodaříme na výměře 37 hektarů půdy. Sortiment pěstované zeleniny tvoří: lusky (hrášek) – červen, zelí krouhárenské – září, zelí skladovatelné – říjen – listopad, dýně – září – říjen.